Nijmegen – Antwerpen Para 15-01-2023

Voor de eerste keer fotografeerde we een wedstrijd Para hockey. Best wel gaaf ook een keer te zien hoe snel men nog kan gaan. NIjmegen staat nog in de kinderschoenen en dat er nog veel geoefend moet worden was duidelijk. Maar alle begin is moeilijk maar niets in onmogelijk.

Lees meer


Nijmegen – Amsterdam 6-1-2023

Nijmegen met maar liefst 7 afwezige spelers was het voor het ongeslagen team van Amsterdam een eenvoudig avondje.

Lees meer


Nijmegen – Utrecht 23-12-2022

Nijmegen begon prima met een gial van Luc Delciseur. Echter wist Utrcht nog in de eerste periode de stand op 1-4 te zetten, Nijmegen kwam aardig terug in de 2e periode maar misten wat spelers en dus wat energie. Utfrecht ging naar huis met de winst en een 4-7 overwinning.

Lees meer


Nijmegen – Utrecht 2e div 11-12-2022

Nijmegen met een tekort aan spelers werd geholpen door een aantal spelers van de Galdiators. Een betere selectie van Utrecht weet dan ook vrij eenvoudig de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Lees meer


Nijmegen – Dordrecht 9-12-2022

Terwijl Nederland aan de buis gekluisterd zich onm het Nederlands elftal toe te juichen staan wij wij de wedstrijd Nijmegen tegen Dordrecht. Dordrecht loopt uit tot een 2-0 voorspong. Maar Nijmegen komt terug in de derde periode en maakt gelijk.0 De tegenstander scoort 2-3 en ook Nijmegen scoort 3-3 en weet een overtime er uit te slepen. Na slechts 39 seconde in de overtime scoort Dordt en gaat met de winst naar huis. Lekkere wedstrijd met een goed ijshockey.

Lees meer


Nijmegen – Tilburg 2-12-22

Nijmegen - Tilburg waarin Nijmegen met een smalle selectie het grote team van Tilburg moest proberen tegen te houden. De eerste periode lukt dat maar in de 2e periode maakte maar liefst 3 goals . Uiteindelijk verlaten de spelers het ijs met een eindstand van 1-5.

Lees meer


Nijmegen – Heerenveen 25-11-22

Nijmegen - Heerenveen waarbij het tot halverwege de 2e periode gelijk opging. Maar daarna Nam Heerenveen de leiding en gaf die niet meer uit handen,

Lees meer


Nijmegen – Groningen 13-11-22

Een prima eerste periode waarin Nijmegen aardig stand hield. De 2e periode kwam Groningen uit de stratblokken en wist in 12 minuten maar liefst 4 x te scoren. Dan wordt het moeilijk in de 3de periode Waarin Eric Hoogvliets de eer weet te redden door de enige tegentreffer te scoren. Eindstand 1-6

Lees meer


Utrecht – Nijmegen 5-11-2022

De laatste ker dat Nijmegen Utrecht ontmoeten won Nijmegen de playoffs finale. Vandaag was Utrecht te sterk voor de Nijmegenaren en won met 5-2.

Lees meer