Nijmegen – Tilburg 2e Div 22-03-2024

Nijmegen -Tilburg was een wedstrijd die gewonnen moest worden om in de 2e div. te kunnen blijven. Er stond dus wel wat op het spel. In Nijmegen hadden ze dat wel begrepen want binnen 4 minuten speeltijd stond het al 3-0 voor de thuisploeg. Uitblinker Captain Jay Plamont goed voor 4 goals en 1 assist. Nijmegen dat niet alleen voorin het prima voor elkaar had maar ook achter stond het als een huis. Goalie Elwin van Alst en Jasmain van Houtum werden beide niet gepasseerd en zo kwam de einduitslag uiteindelijk op 8-0. Nijmegen volgend jaar weer 2e Divisie.

Lees meer


NIjmegen – Tilburg U13 09-12-2023

Afgelopen week waren we op bezoek bij de wedstrijd Nijmegen - Tilburg U13. Een wedstrijd vol doelpunten maar ja als een van Biezen, een van Iersel, een Donders,een Andries hebt in de selectie dan kun je het verwachten. Ze worden met een stick in de hand geboren. Over de punten zullen we het maar niet hebben maar het ging om het plezier en dat was er van beixe kanten. Ook als je verliest

Lees meer


Nijmegen – Tilburg 2-12-22

Nijmegen - Tilburg waarin Nijmegen met een smalle selectie het grote team van Tilburg moest proberen tegen te houden. De eerste periode lukt dat maar in de 2e periode maakte maar liefst 3 goals . Uiteindelijk verlaten de spelers het ijs met een eindstand van 1-5.

Lees meer


Tilburg – Nijmegen

Nijmegen op bezoek in Tilburg waarbij de thuisploeg meteen in de eerste periode een grote voorsprong neemt. In de tweede en derde periode gaat het gelijk op.

Lees meer


Nijmegen – Tilburg

Doelpunten festijn in Triavium Nijmegen walst over Tilburg met 1-17.

Lees meer


Nijmegen – Tilburg 1e Div.

Nijmegen versus Tilburg waarin Nijmegen een overtime nodig heeft om de wedstrijd te winnen.

Lees meer


Nijmegen – Tilburg

Vroeger een van de topwedstrijden waarbij het Triavium helemaal vol zat. Nu een matige wedstrijd waarbij al voor de warming up de winnaar bekend is.

Lees meer


Nijmegen – Tilburg

Nijmegen waande zich met deze wedstrijd op de kermis. Met dubbele cijfers van het ijs af is leuk maar geeft dat voldoening.

Lees meer


Nijmegen – Tilburg

Nijmegen verpletterd Tilburg en stuurt ze zonder punten naar huis met een 15-3 nederlaag

Lees meer