Nijmegen mixed tournooi

Als afsluiting van het seizoen organiseerde Nijmegen Ahoud Devils een mixedtournooi voor jong en oud. Een tournooi waarin het deze keer niet ging om de punten maar om het plezier. Dat het tournooi geslaagd is bewijzen de foto's deze keer. Blije gezichten van oud tot jong. Ga er maar even voor zitten want het zijn er deze keer extra veel.

Lees meer


Eindhoven – Leeuwarden

Even een keer naar Eindhoven om te zien wie doorgaat naar de volgende ronde in de playoffs. Een mooie wedstrijd voor de de liefhebbers van ijshockey. Een volle tribune, snel ijshockey, goals, een trek en duw partijtje en blessures. Kortom een mooie pot die uiteindelijk gewonnen werd door Eindhoven

Lees meer


Nijmegen – Geleen 23-02-2023

Nijmegen zorgde ervoor dat de toeschouwers op het puntje van hun gele Triavium stoeltje zaten. Omstreden beslissingen van de referees en een hattrick konden niet voorkomen dat het team uit Geleen met de winst terug keerde naar Limburg.

Lees meer


Nijmegen – Eindhoven 2e div. 19-02-2023

Nijmegen vergist zicht in de veerkracht van de Eindhovense spelers. Nadat Nijmegen aan het begin van de 2e periode de voorsprong nam door een goal van Bobbi Strople
was het Eindhoven die aan het begin van de 3e periode binnen 1 minuut 2x wist te scoren. Nijmegen speelde in het wit omdat het Eindhovense alleen maar blauwe shirts heeft.

Lees meer


NIjmegen – Eindhoven 12-02-2023

Nijmegen verliest van Eindhoven. In een rommelige wedstrijd waarin Eindhoven duidelijk sneller en technisch beter speelde. Jammer dat men bij de 12de goal nog steeds staat te juichen alsof ze de beker gewonnen hadden. Verdient gewonnen. Oh ja en nog bedankt voor die empty net top goal.

Lees meer


Nijmegen – Zoetermeer 10-02-2023

Nijmegen tegen Zoetermeer waarin Nijmegen er op gebrand was deze niet te verliezen. Omdat Zoetermeer maar met slecht 9 spelers naar Nijmegen kwam moest dat een makkie worden. Maar liefst 11-1 werd het voor Nijmegen met maar liefst 4 goals voor Jakub Corba. Hopen dat Nijmegen ook wat tegenstand kan bieden aan de Kemphanen aanstaande zondag

Lees meer


Para Nijmegen – Manchester 05-02-2023

Fotoverslag van de Para ijshockey wedstrijd tussen Nijmegen en Manchester.

Lees meer


Nijmegen – Breda 03-02-2023

Nijmegen kan ook in deze wedstrijd geen vuist maken. Hoewel het in de 2e periode er even uitzag dat men behoorlijk terug kwam waren het de straffen die Breda de kans gaf of ver uit te lopen.

Lees meer


NIjmegen – Den Bosch 20-01-2023

NIjmegen - Den Bosch op de vrijdagavond een wedstrijd waarin pas in de 38ste minuut een goal voor Den Bosch genoteerd kon worden. Lang profiteerde ze er niet van want 2 minuten later scoorde Peter Vissers, de 1-1. Pas in de 3de periode wist uitgerekend Mark Schra ( ex speler Nijmegen) de wedstijd te beslissen mer 1-2.

Lees meer