Eindhoven – Nijmegen PO 02-03-2024

Als Max Verstappen over de finish rijdt spring ik in de auto richting Eindhoven voor de 2e wedstrijd Playoff. Als Nijmegen wint is het klaar en als Eindhoven wint zitten we dinsdag weer in het Triavium. Eindhoven neem in de 3de minuut de leiding tot Nijmegen de de 15e minuut daar een eind aan maakt 1 minuut later de voorsprong neemt en deze niet meer uit handen geeft. Eindhoven komt wel terug maar het is niet voldoende. Nijmegen wint overtuigend met 4-8. Hanen tot volgend jaar.

Lees meer


Nijmegen – Eindhoven 23-02-2024

In een uitverkocht Triavium Namen de Hanen de eerste goal voor hun rekening. MIsschein kwam het omdat ik Mitch Bruijsten vroeg niet zo snel te scoren zodat ik tijd had om op m'n fotoplekje te komen. In de 8ste minuut veranderd het Triavium in een heksenketel als Floris Vooren de bidon van David Reid aan barrels schiet. De eerste perioede was het even gas geven voor Nijmegen en met 4-1 naar de thee. Nijmegen stuurde e hanen uiteindelijk naar huis met een 12-3 eindstand. Wie weet volgende week weer ??

Lees meer


Eindhoven – Leeuwarden

Even een keer naar Eindhoven om te zien wie doorgaat naar de volgende ronde in de playoffs. Een mooie wedstrijd voor de de liefhebbers van ijshockey. Een volle tribune, snel ijshockey, goals, een trek en duw partijtje en blessures. Kortom een mooie pot die uiteindelijk gewonnen werd door Eindhoven

Lees meer


Nijmegen – Eindhoven 2e div. 19-02-2023

Nijmegen vergist zicht in de veerkracht van de Eindhovense spelers. Nadat Nijmegen aan het begin van de 2e periode de voorsprong nam door een goal van Bobbi Strople
was het Eindhoven die aan het begin van de 3e periode binnen 1 minuut 2x wist te scoren. Nijmegen speelde in het wit omdat het Eindhovense alleen maar blauwe shirts heeft.

Lees meer


NIjmegen – Eindhoven 12-02-2023

Nijmegen verliest van Eindhoven. In een rommelige wedstrijd waarin Eindhoven duidelijk sneller en technisch beter speelde. Jammer dat men bij de 12de goal nog steeds staat te juichen alsof ze de beker gewonnen hadden. Verdient gewonnen. Oh ja en nog bedankt voor die empty net top goal.

Lees meer


Nijmegen – Eindhoven

Nijmegen ontvangt de Kemphanen uit Eindhoven. Eindhoven loop uit maar Nijmegen kom terug tot 3-3maar dan loopt Eindhoven uit tot 3-6 en neemt de punten mee.

Lees meer


Nijmegen – Eindhoven

Nijmegen komt te laat met de inhaalrace. Eindhoven wint de wedstrijd met 6-3

Lees meer


Nijmegen – Eindhoven U16

Nijmegen U16 wist te winnen met 5-2 van Eindhoven en behaalde daarmee het kampioenschap U16 van Nederland.

Lees meer


Nijmegen – Eindhoven

Eindhoven komt op voorsprong maar een inhaalrace zorgt ervoor dat Nijmegen ruim wint.

Lees meer