Nijmegen – Dordrecht Para 24-02-2024

De laatste Para wedstrijd van dit seizoen is tegen Dordrecht. Gemotiveerd waren alle deelnemers maar Dordrecht na al snel het initiatief.
En gaf dat ook niet meer uit handen. Een paar snelle jongens op het ijs maakt al een hoop verschil. Nijmegen Dordrecht eindigde in 0-10.

Lees meer


Nijmegen – Dordrecht 01-12-2023

Ruim 800 bezoekers zagen een wedstrijd waarin geen moment het vervelend was. Strijd, passie en sportiviteit. Een stevige check, een gat in het ijs, een kapotte boarding goals en een uit zijn dak gaan de coach alles was er. Het was weer ev en NIjmegen zoals vroeger.

Lees meer


Nijmegen – Dordrecht 9-12-2022

Terwijl Nederland aan de buis gekluisterd zich onm het Nederlands elftal toe te juichen staan wij wij de wedstrijd Nijmegen tegen Dordrecht. Dordrecht loopt uit tot een 2-0 voorspong. Maar Nijmegen komt terug in de derde periode en maakt gelijk.0 De tegenstander scoort 2-3 en ook Nijmegen scoort 3-3 en weet een overtime er uit te slepen. Na slechts 39 seconde in de overtime scoort Dordt en gaat met de winst naar huis. Lekkere wedstrijd met een goed ijshockey.

Lees meer


Nijmegen – Dordrecht

Nijmegen - Dordrecht blijkt toch een spannende wedstrijd met een flinke knokpartij. Nijmegen wint met 4-2

Lees meer


Nijmegen – Dordrecht

Nijmegen - Dordrecht een wedstrijd uit de 1e divisie. Nijmegen wint en pakt daarmee de punten.

Lees meer


Nijmegen – Dordrecht

Dordrecht op bezoek in het Triavium. Nijmegen wint deze wedstrijd met 5-2

Lees meer


Nijmegen – Dordrecht

Nijmegen Dordrecht waar Dordrecht een 2-0 voorsprong verspeeld en Nijmegen in de laatste minuut de wedstrijd in hu. voordeel beslist.

Lees meer


Nijmegen – Dordrecht

9-4 Overwinning van Nijmegen op Dordrecht vanavond.

Lees meer