Nijmegen – Tilburg 2e Div 22-03-2024

Nijmegen -Tilburg was een wedstrijd die gewonnen moest worden om in de 2e div. te kunnen blijven. Er stond dus wel wat op het spel. In Nijmegen hadden ze dat wel begrepen want binnen 4 minuten speeltijd stond het al 3-0 voor de thuisploeg. Uitblinker Captain Jay Plamont goed voor 4 goals en 1 assist. Nijmegen dat niet alleen voorin het prima voor elkaar had maar ook achter stond het als een huis. Goalie Elwin van Alst en Jasmain van Houtum werden beide niet gepasseerd en zo kwam de einduitslag uiteindelijk op 8-0. Nijmegen volgend jaar weer 2e Divisie.

Lees meer


Huldiging Amsterdam 17-03-2024

Foto verslag van de Huldiging Amsterdam Tigers in Nijmegen.
Gebruik voor prive is gratis mits de groene balk zichtbaar blijft.

Lees meer


Nijmegen – Amsterdam Fin 17-03-2024

Een volgestouwt Triavium was getuige van een team dat er alles aan deed om deze wedstrijd te winnen. 1150 zegt de sheet maar ik zeg meer. en dan nog 1500 mensen die keken naar de livestream die Nijmegen elke week verzorgd. Ikzelf hangend over de boarding proberen dat moment te pakken van die puck die in het net moet vast te leggen. Amsterdam gefeliciteerd met het kampioenschap. Maar Nijmegen staat weer op de kaart als ijshockey bolwerk en daar gaan we volgend jaar weer veel gaan genieten. Volgers zijn nog steeds erg welkom op onze website en onze facebook pagina www.ijshockeyfoto.nl Veel kijk plezier en tot volgend jaar.

Lees meer


Amsterdam – Nijmegen 16-03-2024

De finale tussen Amsterdam en Nijmegen waarin Amsterdam al snel de voorsprong neemt. Nijmegen wat nog wel terug komt tot 3-3 maar mist de scherpte die we van ze gewend zijn,

Lees meer


Leeuwarden – Nijmegen 09-023-2024

Leeuwarden komt goed uit de startblokken en loopt uit tot een 3-1 voorsprong aan het eind van de 2e periode. Maar dan komt de bekende Nijmeegse 3e periode. Opgeven is geen optie en dat blijkt als Nijmegen als winnaar van het ijs schaatst. Play off finale in de pocket.

Lees meer


Nijmegen – Leeuwarden PO 08-03-2024

Nijmegen met de eerste ontmoeting tegen Leeuwarden in deze playoffs. Een uitverkocht Triavium waarin iedereen op het puntje van de gele klapstoel genoten heeft van een wedstrijd waarin 2 teams heel dicht bij elkaar liggen.

Lees meer


Eindhoven – Nijmegen PO 02-03-2024

Als Max Verstappen over de finish rijdt spring ik in de auto richting Eindhoven voor de 2e wedstrijd Playoff. Als Nijmegen wint is het klaar en als Eindhoven wint zitten we dinsdag weer in het Triavium. Eindhoven neem in de 3de minuut de leiding tot Nijmegen de de 15e minuut daar een eind aan maakt 1 minuut later de voorsprong neemt en deze niet meer uit handen geeft. Eindhoven komt wel terug maar het is niet voldoende. Nijmegen wint overtuigend met 4-8. Hanen tot volgend jaar.

Lees meer


Nijmegen – Eindhoven PO 01-03-2024

Nijmegen - Eindhoven als eerste playoff wedstrijd was op papier een gelopen wedstrijd maar de Eindhovenaren kwamen goed terug. Uteindelijk wist Captain Derek Knetter met nog 4 minuten te spelen de voorsprong te nemen. Floris Vooren zorgde voor de uiteindelijke 4-2 zege.

Lees meer


Nijmegen – Dordrecht Para 24-02-2024

De laatste Para wedstrijd van dit seizoen is tegen Dordrecht. Gemotiveerd waren alle deelnemers maar Dordrecht na al snel het initiatief.
En gaf dat ook niet meer uit handen. Een paar snelle jongens op het ijs maakt al een hoop verschil. Nijmegen Dordrecht eindigde in 0-10.

Lees meer