Nijmegen – Zoetermeer 03-11-2023

Nijmegen tegen Zoetermeer waar het spel over en weer spannend was. Nijmegen komt op voorsprong maar Zoetermeer hersteld snel met de 1-1. In de tweede periode de 1-2 van Huovinen en 5 minuten voor tijd trekt McLeod de zaak weer gelijk met de 2-2. Het Sam Hayes die de golden goal maakt in de overtime.

Read More


Nijmegen – Heerenveen 27-10-2023.

Nijmegen duidelijk de betere in een druk bezocht Triavium. De afgereisde friezen begoonen goed, maar Nijmegen beheerdste de wedstrijd. De 2e periode was wat minder. Maar in de 3e periode was het weer Nijmegen die het sel maakte. Maar liefst 6 goals maakte Nijmegen. Heerenveen moet zonder naar huis.

Read More


Nijmegen – Den Bosch 6-10-2023

Nijmegen zette meteen druk in de eerste periode en bouwe keurig uit naar 2-. De 2e periode werd dat een 5-0 voorsprong. De derde periode was wat minder Nijmegen scoorde wel nog 2x maar ook Den Bosch wist 2 het net te vinden. Eindstand 7-2

Read More


Nijmegen – Mechelen 15-9-2023

Het duurde tot de 3de periode voordat Nijmegen orde op zaken stelde. De wedstrijd naar je toetrekken 14 seconden vor het einde deed menigeen op het puntje van hen gele klapstoeltje zitten.

Read More


Nijmegen mixed tournooi

Als afsluiting van het seizoen organiseerde Nijmegen Ahoud Devils een mixedtournooi voor jong en oud. Een tournooi waarin het deze keer niet ging om de punten maar om het plezier. Dat het tournooi geslaagd is bewijzen de foto's deze keer. Blije gezichten van oud tot jong. Ga er maar even voor zitten want het zijn er deze keer extra veel.

Read More


Nijmegen – Geleen 23-02-2023

Nijmegen zorgde ervoor dat de toeschouwers op het puntje van hun gele Triavium stoeltje zaten. Omstreden beslissingen van de referees en een hattrick konden niet voorkomen dat het team uit Geleen met de winst terug keerde naar Limburg.

Read More


Nijmegen – Eindhoven 2e div. 19-02-2023

Nijmegen vergist zicht in de veerkracht van de Eindhovense spelers. Nadat Nijmegen aan het begin van de 2e periode de voorsprong nam door een goal van Bobbi Strople
was het Eindhoven die aan het begin van de 3e periode binnen 1 minuut 2x wist te scoren. Nijmegen speelde in het wit omdat het Eindhovense alleen maar blauwe shirts heeft.

Read More


NIjmegen – Eindhoven 12-02-2023

Nijmegen verliest van Eindhoven. In een rommelige wedstrijd waarin Eindhoven duidelijk sneller en technisch beter speelde. Jammer dat men bij de 12de goal nog steeds staat te juichen alsof ze de beker gewonnen hadden. Verdient gewonnen. Oh ja en nog bedankt voor die empty net top goal.

Read More